Innovatív Partnereink


Legyen innovációnk partnere, hirdessen a Hulladéknaptár.hu oldalon!

Az együttműködés a Hulladéknaptár.hu-val nem csupán egy egyszerű hirdetés, hanem egy környezetvédelmi misszió része, amelyet Ön is támogathat és részt vehet benne, akár pénzbeli, akár dologbeli támogatással.

1. Pozitív társadalmi megítélés: Hirdetései nem csupán reklámfelületeket kínálnak, hanem lehetőséget teremtenek az elkötelezett vállalkozásoknak és szervezeteknek, hogy pozitív társadalmi szerepvállalásukat demonstrálják. Az oldal közössége olyan látogatókból áll, akik aktívan törekednek a környezeti fenntarthatóságra és pozitívan értékelik azokat a vállalkozásokat, amelyek szintén ezt támogatják.

2. Gyakorlati megoldások mindenki számára: A Hulladéknaptár.hu nem csupán egy passzív információs platform, hanem aktívan segíti látogatóit a mindennapi környezetvédelmi kihívások kezelésében. Hirdetéseivel lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül elérje azokat az egyéneket és vállalkozásokat, akik aktívan keresik a konkrét megoldásokat és tippeket a hulladékgazdálkodás, újrahasznosítás és fenntartható életmód terén.

3. Lokális információk és szolgáltatók: Az oldal ideális platform a helyi szolgáltatóknak és vállalkozásoknak, akik szeretnék növelni helyi láthatóságukat és elérésüket. A Hulladéknaptár.hu-n való hirdetéssel lehetőséget adunk azoknak, akik a környékbeliek között szeretnének népszerűsíteni vagy szolgáltatásaikat és termékeiket ajánlani.

4. Széles látogatói bázis: Az oldal nemcsak a környezetvédelem iránt elkötelezett közösségek számára vonzó, hanem olyan emberek számára is, akiknek kevésbé van tudomásuk a helyi környezetvédelmi lehetőségekről és kezdeményezésekről. Hirdetéseivel lehetőséget teremt azoknak, akik szélesebb közönséghez szeretnének eljutni, és segítséget keresnek abban, hogy hogyan kezdjenek el környezetbarátabb életet élni.

5. Országos jelenlét és települési kapcsolódás: A Hulladéknaptár.hu az ország több mint 3000 hazai településén aktívan működik, ezáltal széleskörű települési lefedettséget biztosítva. Hirdetéseivel lehetőséget nyújt arra, hogy nemcsak az országos, de helyi szinten is megjelenjen, ezzel erősítve a települési kapcsolódást és hozzájárulva a helyi közösségek fejlődéséhez és fenntarthatóságához.

6. Naprakész információk és interakció más platformokon: Az oldal napi használata mellett a Hulladéknaptár.hu a legfontosabb közösségi média platformokon is jelen van, biztosítva az interakciót és azonnali válaszokat a felhasználók kérdéseire. Hirdetéseivel együttműködve lehetőséget ad a közvetlen kapcsolatfelvételre és az aktív részvételre a környezetvédelmi kezdeményezésekben, ezáltal erősítve a márka vagy vállalkozás online jelenlétét és kapcsolatát a közönséggel.

 

Innovatív Partnereink:
Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.

Honnan? Mikor? Milyen hulladékot visznek el.

A hulladéknaptár segítségével a hulladékszállítási időpontokról, átvevőhelyekről informálódhat.

Igénye van? Panasza van? Online ügyfélszolgalati rendszer segít Önnek!

Hulladék leadási helyek, üzletek, szolgáltatók.

Gyakori hulladékok

Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

(x) Reklám


Sinkó2002 Bt. - lakatos munkák: https://sinko2002.hu/   szőnyegleszorítók: https://szonyegleszorito.hu/


Webfejlesztés   Szoftverfejlesztés   Digitális marketing   -   TIDYMAN.hu

 

(x) Reklám

 

 


használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 

 


Szelektív.hu

Szelektív hulladékgyűjtés információk, ügysegéd, környezettudatos életmód http://www.szelektív.hu/


Hulladékok szelektálása

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, Energiatermelés, A veszélyes anyagok elkülönítése
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hulladékok_szelektálása


Termékdíj és Hulladékhasznosítási Főosztály

A hazai hulladékgazdálkodás új világa.
http://www.szelektivinfo.hu/


TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

http://szelektalok.hu/
hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés - FKF

https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-szelektiv-hulladekgyujtes
A kékfedelű tartályokban kizárólag tiszta papírhulladék gyűjthető! További információk · Házhoz menő lakossági szelektív hulladékgyűjtés


Hulladekvadasz.hu: Hulladék témájú hírportál

https://hulladekvadasz.hu
Célkeresztben a hulladék! Hulladéklerakatok, újrahasznosítás, szemétszedés, plogging, minden, amiben a hulladék benne van. Légy te is Hulladékvadász!


Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven